BETINGELSER OG VILKÅR

 

 

 

Ved å gå inn dette nettstedet, samtykker du til å være bundet av alle disse juridiske vilkår og betingelser samt av alle gjeldende lover og forskrifter. Hvis du ikke godtar disse vilkårene, bør du ikke bruke dette nettstedet.

VEIBEL forbeholder seg retten til å endre disse vilkårene når som helst og uten forvarsel. Ved å bruke dette nettstedet, samtykker du i forveien for å være bundet av alle fremtidige vilkårene i tillegg.

Vær oppmerksom på at når du entrer noen sekundært område tilgjengelig gjennom denne hjemmesiden slik sekundært område er underlagt vilkårene i denne siden og kan ha sine egne vilkår for bruk, som er spesifikke for et slikt sekundært område.

 

 

Opphavsrettigheter og varemerker


Materialene som vises på dette nettstedet, inkludert men ikke begrenset til all tekst, lyd, video, bilder, fotografier, illustrasjoner, grafikk, animasjon filer og annen grafikk, og navn, logoer, varemerker og servicemerker tilhører VEIBEL eller dens forelder eller tilknyttede selskaper eller dets lisensgivere og er beskyttet av opphavsrett, varemerker og andre immaterielle lover.

Dette nettstedet er kun for personlig bruk. Du kan ikke endre, kopiere, reprodusere, publisere, laste opp, legge ut, overføre eller distribuere på noen måte noe materiale fra dette nettstedet, inkludert men ikke begrenset til tekst, bilder, lyd, video eller kode programvare, for enhver bedrift, kommersielle eller offentlig formål. Hvor er spesifisert, kan du laste ned materiale fra dette nettstedet for personlig, ikke-kommersiell bruk, forutsatt at du beholder all opphavsrett og andre eiendomsrettigheter. Du samtykker i ikke å avbryte eller forsøke å avbryte driften av dette området på noen måte.

 

 

Ingen garantier


Selv om alle rimelige tiltak er gjort for å sikre nøyaktigheten av informasjonen som finnes på dette nettstedet, kan absolutt nøyaktighet ikke garanteres.

 

DIN BRUK AV DENNE SIDEN ER PÅ EGET ANSVAR. Dette nettstedet (inkludert alt innhold og FUNKSJONER SOM ER TILGJENGELIG PÅ ELLER tilgjengelig via dette nettstedet) ER "SOM DEN ER". SÅ LANGT TILLATT VED LOV MED HENSYN TIL INNHOLDET PÅ DENNE SIDEN, GIR VEIBEL INGEN LØFTER ELLER GARANTIER AV NOE SLAG (1) FOR NØYAKTIGHET, SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL ELLER IKKE-BRUDD PÅ NOE INNHOLD PUBLISERT ELLER TILGJENGELIGE GJENNOM NETTSTEDET, (2) at serveren SOM GJØR DETTE NETTSTEDET TILGJENGELIG ER FRI FOR VIRUS ELLER ANDRE KOMPONENTER SOM KAN INFISERE, skade eller føre til skade på DATAUTSTYR eller annen bolig når du åpner, surfe, laste ned fra eller på annen bruke nettstedet.

 

Under ingen omstendigheter, inkludert men ikke begrenset TIL VEIBELs OMSTENDIGHETER SKAL VEIBEL ANSVARLIG FOR NOEN SKADER DIREKTE TILFELDIGE, INDIREKTE, STRAFFE ELLER SPESIELLE SKADER KNYTTET TIL (A) BRUKEN AV, (B) MANGLENDE EVNE TIL Å BRUKE ELLER (C) FEIL eller utelatelser i innhold og funksjoner av dette området, SELV OM VEIBEL eller en autorisert representant DISSE HAR BLITT GJORT OPPMERKSOM PÅ MULIGHETEN FOR SLIKE SKADER. NOEN LAND TILLATER IKKE UNNTAK ELLER BEGRENSNING AV INDIREKTE SKADER, SÅ DET ER BEGRENSNINGER KANSKJE IKKE FOR DEG. NOEN OMSTENDIGHETER SKAL VEIBEL TOTALE ANSVAR OVERFOR DEG FOR alle skader, tap og grunnlag for søksmål (ENTEN overfor Kunden, INKLUDERT, MEN IKKE BEGRENSET TIL, uaktsomhet eller annet) overstige NOK 100.00.

Dette nettstedet kan inneholde hyperkoblinger til andre helt uavhengige nettsteder. VEIBEL gir ingen garantier eller løfter med hensyn til nøyaktigheten, fullstendigheten eller ektheten av informasjonen som finnes i enhver hyperkobling. VEIBEL gir slike koblinger for enkelhets skyld bare, og er ikke ansvarlig for innholdet på alle nettsteder knyttet til eller fra dette nettstedet. Eksistensen av en slik kobling kan ikke tolkes som direkte eller indirekte godkjenning, godkjenning, anbefaling eller sponsing av eller tilknytning til det koblede området på den delen av VEIBEL. Den besøkende til dette nettstedet erkjenner og godtar at VEIBEL har ingen plikt til å noen nettsteder knyttet til dette nettstedet og er ikke på noen måte ansvarlig for innholdet i tilknyttede nettsteder. Personer som bruker dette nettstedet til å lenke til andre nettsteder erkjenne at de gjør det på egen risiko. VEIBEL fraskriver seg alle garantier, direkte eller indirekte, for nøyaktigheten, lovligheten, påliteligheten eller gyldigheten av innholdet på noen annen side.

 

 

PERSONVERN VARSEL


Ditt personvern er viktig for VEIBEL. Vi vil at du skal føle deg komfortabel når du tilgang til vårt nettsted. Når du besøker dette nettstedet, kan du gjøre det anonymt uten å avsløre din identitet eller personlig informasjon til oss. Når mennesker besøker nettstedet vårt anonymt, spore, på aggregert basis, slik informasjon som tid og lengde på besøk, hvilke sider anmeldt eller lastet ned og navnet på Internett-leverandøren. Denne informasjonen hjelper oss med å forbedre design og innhold på våre nettsider. Vi samler ikke inn personlig e-post adresse bare fordi du besøker nettstedet vårt, med mindre du gir den til oss.

Vårt nettsted benytter "cookie" teknologi som tillater oss å tilpasse informasjonen til de personlige smak av våre besøkende. En "cookie" er data som sendes av en nettside i nettleseren din, som deretter kan lagre det på harddisken. Når du besøker oss igjen, kan informasjon tilpasses dine individuelle preferanser. Dette bør du spare tid ved å gjøre ditt neste besøk til vårt nettsted mer fokusert.

Det er tider når personer som besøker dette nettstedet frivillig gir oss personlige opplysninger, for eksempel når de ber om en brosjyre eller plasseringen av nærmeste autoriserte VEIBEL-forhandler. Hvis du velger å dele personlig informasjon med oss, er at informasjon som er samlet som lagres på en måte i samsvar med den type data du har gitt. Det kan brukes til å svare på din henvendelse eller for å markedsforskningsformål. Informasjonen deles kun med de i VEIBEL familien. Vi selger ikke informasjon til markedsførere, periodiske utgivere eller andre utenforstående med mindre annet er spesifisert.

 

 

JURISDISK


All informasjon er lagt ut på dette nettstedet er ment for det norske markedet og blir tolket etter og styres utelukkende av norsk lov. Hvis du tilgang til dette nettstedet fra et sted utenfor Norge, er du ansvarlig for å overholde alle gjeldende ikke-norske lover og forskrifter.

 

 

GJELDENDE LOV


Dette nettstedet er opprettet og kontrollert av VEIBEL i Norge. Som sådan, vil lovene i Norge styrer disse ansvarsfraskrivelser og vilkår og betingelser, uten hensyn til prinsipper for konflikter av lover. Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer på nettstedet vårt, og disse ansvarsfraskrivelser og vilkår og betingelser til enhver tid.

 

 

CONTENT OG FUNKSJONER gjøres tilgjengelig på eller tilgjengelig via dette nettstedet)

LEVERES "SOM DEN ER". SÅ LANGT TILLATT VED LOV MED HENSYN TIL INNHOLDET PÅ DENNE SIDEN, GIR VEIBEL INGEN LØFTER ELLER GARANTIER AV NOE SLAG (1) FOR NØYAKTIGHET, SALGBARHET, EGNETHET FOR ET BESTEMT FORMÅL ELLER IKKE-BRUDD PÅ NOE INNHOLD PUBLISERT.

 

Om oss

 

 

© 2022 VEIBEL AS, OSLO - NORWAY
E-post: veibel@veibel.no
Site powered by WebOfficeOne ©